Wat is jumpen?

Wat is jumpen?

Jumpen is hot en supergezond. Jumpen is het springen op trampolines met allerlei coole moves, alleen of samen met een balspel. Jumpsquare brengt jumpen naar een hoger niveau. De mogelijkheden zijn eindeloos. Jumpsquare heeft een groot trampolinepark en biedt een grote freestyle area (aaneengeschakelde trampolines) en powertrampolines (Durf jij het aan?). Ook vind je bij ons een grote BigAirBag om in te vallen en een hoge 'walk on-wall' (Hoe hoog spring jij tegen de muur naar boven?). Daarnaast kan je je uitleven op de monkeybar en het gevecht aangaan op de battlebeam (Wie gaat er winnen?).

Bekijk alle ACTIVITEITEN

boy-1.jpg

Jumpen is bij Jumpsquare dus niet alleen maar op een trampoline springen. De oorsprong van Jumpen ligt in Amerika en daar zijn trampolineparken al enorm populair. De combinatie van fun en sporten spreekt iedereen aan, van jong tot oud en het is hartstikke goed voor je conditie.

In ons park draait alles om stunten, lef en creativiteit in je bewegingen. Dit alles uiteraard onder het toeziend oog van onze Jump Masters. Dit zijn professionele Jumpers, die bij elk onderdeel toezicht houden. Zij letten niet alleen op je veiligheid, maar laten je ook graag zien hoe je nog hoger springt of vettere moves maakt. De Jump Masters zijn allemaal opgeleid om de eerste EHBO zorgen te kunnen toedienen.

Extra lang jumpen

Naast de standaard 60 min (1u) jumpen, bieden wij ook 90 min (1,5u) of 120 min (2u) aan. Elk half uur kan je opstarten.

Wil je weten wanneer je kunt komen Jumpen? Klik hier voor de openingstijden en tarieven.

Direct reserveren? Klik op onderstaande link.

Reserveer hier je Jumpsessie

Nieuws van Jumpsquare Brugge in je mailbox?

Volg ons: